maanantai 7. heinäkuuta 2014

ASiaaa

Bindereistä. Miu piti tää laittaa toho kawa juttuun mut unohtu. Ajattelin selittää miu bindereistä jotakin, kun nyt oon perehtynyt niihin jollain tasolla. 2kk tein ekan binderin. Ihmetteln edelleen et mite se oikee onistu. (Ompelu/käsityöt ei oo vahvinta alaa, etenkää ompelukone ei ole ystävä) Se toimi sillo kun tarvihin hätäseen mutta en tosin tule käyttämään uudelleen. Toisen binderin tein 3 päivää ennen conia vaikka piti 2 viikkoa enne tehä. Siitä nyt tuli hyvä mutta siitäkin pitäs tehä toinen versio. Laitan tähän nyt niistä bindereistä kuvat, selostuksen ja linkit mistä löysin referenssi materiaalia.

NRO 1


Korsettimallinen binderi. Muuten hyvä mutta hengittäminen oli vaikeaa. Pääle pukeminen oli yllättäväb helppo. Ihan hyvin onnistu tekeminen, mittat vähän hakusessa. Alunperin piti tehä 20cm levee? mutta teinki noin 22-25cm, jolloin ylimäärästä "litistämiskohtaa jäi" Tota kangasta varasin tohon 140cm x 50cm ja se tuli maksamaan 8 ja risat ja siihen pääle noi 14mm sirkat oli öö 10e luokkaa? Ite toho binderiin meni kangasta noin 75cm x 22-25cm kaksin puolisena. Eli jäi toiseenkin viellä kangasta. Tätä pidin noin 3-5 tuntia.

Tollanen tulos tällä binderillä. 
Jaaa linkki blogiin, jostä löysin tämän ohjeen: Binderi1



NRO 2


Enemmänbinderimäinen malli. Tää toimi hyvin, pystyi hengittämään hyvin ja ei valunut. Tästä versiosta pitäs tehä toinen versio, missä vetoketjun saisi kokonaan auki. Unohin ottaa kuvan ku toi on avoinna mutta tuon vetoketjun alla on myös hakaset, joiden avulla kiinni laittaminen on helpompaa. Mitat tässä oli 22cm jaa 76cm muistaakseni. Saman verran oli kangasta käytössä eli 140cm x50cm, kangas oli ohkasempaa ja vähän halvempaa jotain 7 ja risat. Tuohon otin myös leveintä kuminauhaa metrin ja ohkasempaan olkaimiin. Vetoketju oli ompelukaapin kätköistä ja kait joku housujen vetoketju. Olkaimet lisäsin lopuksi yhdella hakaneulalla kiini takaa ja edestä kahdella.Tätä binderii pidin noin 12 tuntia ja olisin pystynyt pitempäänkin. 

Ja tällänen tulos tällä binderillä.
Ja linkit refenssi sivuihin, joista otin jotain mallia.







Loppuun video, kun kawas käydessä kävin uudessa karkkikaupas ja siel oli kertakäyttönen vesipiippu, jossei ollu nikotiinia, tervaa tai muutakaa. Vaan mansikan maku. Oli pakko ostaa pelkkien savuen takia ja opin tekee savu renkait 8D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti